Slide 1

 

Sponsor worden


Met enige trots durven we te stellen dat al de evenementen georganiseerd door de Buurtvereniging een verrijking zijn voor onze kleine leefgemeenschap. Dit draagt ertoe bij dat (jonge) gezinnen graag in Bergambacht blijven of komen wonen. 

Daarvoor hebben we wel steun nodig!

Ook wij ontkomen tegenwoordig niet aan de zogenaamde professionalisering.

De wet- en regelgeving verandert continue. Daarnaast vereist de organisatie, door de omvang van o.a. het tentenkamp, steeds meer aanpassingen. Zo worden dit jaar diverse evenementen vernieuwd en aangepast aan de wensen van het publiek. Die uitdaging gaan we graag aan, want zeg nou zelf, waar zou Bergambacht zijn, zonder al deze activiteiten?

Onze sponsorcommissie, bestaande uit Arie Broere, Cees Mourits (penningmeester), Danielle Verkerk (vice secretaris), Sanne Ruijl (vice voorzitter), Chris Wouda, Jan de Zanger en Rob Heus (alle 3 trouwe vrijwilligers), heeft een gevarieerd Sponsorpakket samengesteld. Met dit pakket geeft u als ondernemer niet zomaar uw geld aan ons, maar kunnen wij u ook meteen duidelijk maken, wat u hiervoor krijgt. In de bijlage staan de pakketten vermeld en wat deze inhouden.

Sponsorpakketten

Pakket 1: Supporter

Voor een bedrag tot € 200,00 (excl. 21% btw*) bent u supporter en wordt uw bedrijfsnaam duidelijk geprint in ons programmaboek van tentenkamp met een oplage van circa 1100 stuks!

Pakket 2: Sponsor

Voor een bedrag van € 200,00 tot € 500,00 (excl. 21% btw*) kunt u meedoen als sponsor. Naast de vermelding in ons Full Colour programmaboek, plaatsen wij uw advertentie en zullen we tijdens buitenactiviteiten een vlag van uw firma trots laten wapperen. Zie ons stukje betreffende de vlaggen.

Pakket 3: Vrienden van het Tentenkamp

Voor een bedrag van € 500,00  tot € 750,00 (excl. 21% btw*)heeft u naast een grote advertentie in ons Full Colour programmaboek:
Uw bedrijfsnaam en logo prominent op door ons gemaakte borden bij het podium

Uw bedrijfsnaam en logo op 2 grote tv-schermen

Uw bedrijfsnaam en logo op een vlag van 1 x 1,5 meter op het terrein.

Uw bedrijfsnaam of logo op onze website gedurende het hele jaar

Dit is reeds jaren een groot succes en maakt uw bedrijf zichtbaar voor heel Bergambacht tijdens de tentenkampweek en daarna.

Pakket 4: Super - Vrienden van het Tentenkamp

Voor een bedrag vanaf € 750,00 (excl. 21% btw*)  heeft u naast een grote advertentie in ons Full Colour programmaboek:

Uw bedrijfsnaam en logo prominent op door ons gemaakte borden bij het podium;

Uw bedrijfsnaam en logo op 2 grote tv-schermen;

Uw bedrijfsnaam en logo op een vlag van 1 x 1,5 meter op het terrein;

Uw bedrijfsnaam of logo op onze website gedurende het hele jaar;

Uw bedrijfsnaam of logo op een banner 1 x 2 meter langs het water zichtbaar vanaf de Provincialeweg.

U maakt hierdoor uw bedrijf zichtbaar voor de honderden forenzen die dagelijks de Provincialeweg op weg naar hun werk doorkruisen tijdens de opbouw- tentenkamp- en afbreekweek.

Vlaggen (t.b.v. sponsors en vrienden)

Wij werken met standaard vlaggen (met logo’s van sponsoren en vrienden) welke we namens de Buurtvereniging laten bedrukken. Dit om een betere uitstraling te geven als Sponsor en Vriend, zodat eenieder zijn plek heeft om zich te profileren tijdens alle festiviteiten. Mocht u Sponsor of Vriend willen worden, de kosten van de vlaggen worden geheel op ons genomen. Wij vragen u de logobestanden (in EPS of JPEG/JPG met een resolutie van 300 DPI) van de vlag die nu in uw bezit is naar ons te sturen, zodat wij deze kunnen gebruiken. Wij bewaren de vlaggen voor de komende jaren in een droge afgesloten ruimte. U kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Eén van de leden van onze sponsorcommissie zal spoedig contact met u opnemen om één en ander met u door te nemen. Uiteraard zullen we niet vergeten om met al onze sponsoren die ook in natura sponsoren met materialen, cadeaus etc. in gesprek te gaan, zodat elke sponsor zich terecht bijzonder gewaardeerd voelt.

 

* Kunt u als ondernemer uw btw niet verrekenen? Neem dan contact op met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Super Vrienden

Vrienden

logo wit

Contact informatie

Meidoornstraat 5a
2861 VJ Bergambacht

06-8303 2957
info@uitbreidingdorp.nl
secretariaat@uitbreidingdorp.nl
penningmeester@uitbreidingdorp.nl

Wijziging betreft uw lidmaatschap mag u mailen naar:
ledenadministratie@uitbreidingdorp.nl

Aanvragen nieuw wachtwoord fotopagina:
Foto@uitbreidingdorp.nl

Informatie

Lid worden

Cookiebeleid

Privacyverklaring

 

KVK: 40464700

Bank: NL19 RABO 0307 3067 71

 

Huishoudelijk reglement