Slide 1

 

Activiteiten

Ouderen (55+) avond

Ieder jaar in maart organiseren wij een avond vol amusement in dienstencentrum ‘De Tulp’. We zorgen voor een avond vermaak en spelen natuurlijk Bingo.
Zodra de planning bekend is leest u hier meer.

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is een jaarlijks terugkerende vergadering waarin de leden een terugblik krijgen op het voorbije jaar en een vooruitblik naar het nieuwe jaar. Daarnaast wordt er inzicht gegeven in de financiële situatie. Tevens geeft deze vergadering de gelegenheid tot het bevragen van de leden over vraagstukken, of mogen de leden het bestuur bevragen.
Daarnaast is er tijdens de algemene ledenvergadering ook een bestuursverkiezing.
Zodra de planning bekend is leest u hier meer. 

Jongerenreis

In het voorjaar gaan we met de jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar die lid zijn van de Buurtvereniging een dag opstap naar een attractiepark. Ben je 12 jaar en zit je in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs? Dan nodigen wij jou ook graag uit om mee te gaan op 8 juni naar Walibi.

Aan deze activiteit zijn wel kosten verbonden en dien je jezelf van tevoren in te schrijven.
Inschrijven voor het reisje naar Walibi kan op mei 2024 a.s. (datum wordt nader bepaald) van 19.30 tot 21.00 uur in Cosma Shiva. In de week van ? mei ontvangen leden alle informatie.

Straatwroeterskamp

Het hoogtepunt van het jaar is het Straatwroeterskamp. Dit is een week vol activiteiten in het weiland aan de Godevaertshoef in Bergambacht. Deze hele week is gratis toegankelijk voor alle kinderen van Bergambacht. Voor enkele activiteiten dien je wel lid te zijn van de Buurtvereniging voor je deel kunt nemen.
Activiteiten die we o.a. gedurende de week organiseren zijn: Huttenbouwen, creatief, zeskamp, dropping, poppendokter en natuurlijk Bab’s got talent.
De leden van de Buurtvereniging ontvangen aan het begin van de schoolvakantie een programmaboekje in de brievenbus. Het programma zal ook op de website en de socials bekend gemaakt worden.

Het straatwroeterskamp is dit jaar van 19 augustus t/m 24 augustus 2024. Het thema is 'Het Wilde Westen'. Bedenk dus maar alvast welke mooie creaties er in dit thema gebouwd kunnen worden. 
In de corona jaren hebben we inspiratie opgedaan voor andere activiteiten. Het programma zal dus enigszins anders zijn als jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk is er nog wel de zeskamp, Bab's got talent en de dropping. Daarnaast zijn er nieuwe activieten in ontwikkeling en ook enkele activiteiten komen uit de oude doos van voorbije tijden. 

Kinderreisjes

Op 21 september gaan we met de kinderen van 4 t/m 8 jaar naar de linneaushof en met de kinderen van 8-12 jaar naar Duinrell ( de kinderen moeten  lid zijn van de Buurtvereniging)

Aan deze activiteit zijn wel kosten verbonden en dien je jezelf van tevoren in te schrijven.
Inschrijven voor dit reisje is tijdens het straatwroeterskamp. Informatie hierover lees je in het Straatwroeterskampboekje. 

Sinterklaas

Ook dit jaar zal er weer een echt Bergambacht Sinterklaasjournaal worden uitgezonden. Het journaal is te zien via verschillende kanalen. 
- Op beide scholen zullen de klassen het Sinterklaasjournaal bekijken
- Dagelijks is het om 10.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur te zien op RTV Krimpenerwaard
- Uiteraard via het kanaal van het Bergambacht Sinterklaasjournaal op instagram 
- En ze zijn te bekijken via Youtube

De Buurtvereniging organiseert jaarlijks de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in Bergambacht. 
Dit jaar zal de Sint en zijn pieten aankomen op 23 november 2024 rond 10.00 uur in de Port of Bab, bij OTB Bergambacht (naast de pont).  
Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar glutenvrijpiet meekomen. Dus voor iedereen is er iets lekkers. We zien jullie graag om 10.00 uur aan de kade om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten. 
Na de aankomst van Sinterklaas zal de Sint met zijn pieten richting het voormalig gemeente huis gaan. Hier zal de Burgemeester Sinterklaas officieel welkom heten en zullen wij hem een warm welkom toezingen. Daarna gaat Sinterklaas over het dorp en richting de Waard. 


Om 14.00 uur het Grote Sinterklaasfeest in de Waard plaatsvinden. Dit is voor de leden van de Buurtvereniging. Uiteraard zijn ook alle opa's en oma's welkom. 
Zien we jullie op 25 november bij OTB, Gemeentehuis en/of de Waard?

 

Super Vrienden

Vrienden

logo wit

Contact informatie

Meidoornstraat 5a
2861 VJ Bergambacht

06-8303 2957
info@uitbreidingdorp.nl
secretariaat@uitbreidingdorp.nl
penningmeester@uitbreidingdorp.nl

Wijziging betreft uw lidmaatschap mag u mailen naar:
ledenadministratie@uitbreidingdorp.nl

Aanvragen nieuw wachtwoord fotopagina:
Foto@uitbreidingdorp.nl

Informatie

Lid worden

Cookiebeleid

Privacyverklaring

 

KVK: 40464700

Bank: NL19 RABO 0307 3067 71

 

Huishoudelijk reglement