Slide 1

 

Activiteiten

Ouderen (55+) avond

Ieder jaar in maart organiseren wij een avond vol amusement in dienstencentrum ‘De Tulp’. We zorgen voor een avond vermaak en spelen natuurlijk Bingo.
Zodra de planning bekend is leest u hier meer.

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is een jaarlijks terugkerende vergadering waarin de leden een terugblik krijgen op het voorbije jaar en een vooruitblik naar het nieuwe jaar. Daarnaast wordt er inzicht gegeven in de financiële situatie. Tevens geeft deze vergadering de gelegenheid tot het bevragen van de leden over vraagstukken, of mogen de leden het bestuur bevragen.
Daarnaast is er tijdens de algemene ledenvergadering ook een bestuursverkiezing.
Zodra de planning bekend is leest u hier meer. 

Jongerenreis

In het voorjaar gaan we met de jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar die lid zijn van de Buurtvereniging een dag opstap naar een attractiepark. Ben je 12 jaar en zit je in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs? Dan nodigen wij jou ook graag uit om mee te gaan op 11 juni 2022 naar Walibi.
Ben je 13 jaar? Dan mag je kiezen: je mag mee naar Walibi Holland op 11 juni óf in september mee met het buurtreisje.

Aan deze activiteit zijn wel kosten verbonden en dien je jezelf van tevoren in te schrijven.
Inschrijven voor het reisje naar Walibi kan op 17 mei a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Cosma Shiva. In de week van 9 mei ontvangen leden alle informatie.

Straatwroeterskamp

Het hoogtepunt van het jaar is het Straatwroeterskamp. Dit is een week vol activiteiten in het weiland aan de Godevaertshoef in Bergambacht. Deze hele week is gratis toegankelijk voor alle kinderen van Bergambacht. Voor enkele activiteiten dien je wel lid te zijn van de Buurtvereniging voor je deel kunt nemen.
Activiteiten die we o.a. gedurende de week organiseren zijn: Huttenbouwen, creatief, zeskamp, dropping, poppendokter en natuurlijk Bab’s got talent.
De leden van de Buurtvereniging ontvangen aan het begin van de schoolvakantie een programmaboekje in de brievenbus. Het programma zal ook op de website en de socials bekend gemaakt worden.

Het straatwroeterskamp is dit jaar van 15 augustus t/m 20 augustus 2022. Het thema is 'In de ruimte'. Bedenk dus maar alvast welke mooie creaties er in dit thema gebouwd kunnen worden. 
In de corona jaren hebben we inspiratie opgedaan voor andere activiteiten. Het programma zal dus enigszins anders zijn als jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk is er nog wel de zeskamp, Bab's got talent en de dropping. Daarnaast zijn er nieuwe activieten in ontwikkeling en ook enkele activiteiten komen uit de oude doos van voorbije tijden. 

Omdat we twee jaar lang geen echt Straatwroeterskamp hebben kunnen organiseren beginnen we dit jaar met een echt openings tentfeest op zaterdag 13 augustus. 
De Band 'Mag het wat zachter' zal deze avond komen optreden. Tickets voor deze avond zijn nu te koop via deze link

Kinderreisjes

In september gaan we (afhankelijk van het attractiepark) een of twee zaterdagen op reis met de kleinere kinderen, van 5 t/m 12 jaar (of als je in groep 8 zit) die lid zijn van de Buurtvereniging.

Aan deze activiteit zijn wel kosten verbonden en dien je jezelf van tevoren in te schrijven.
Wanneer de planning bekend is lees je hier meer, ook over de hoogte van de eigen bijdrage.

17 september 2022 voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar
24 september 2022 voor de kinderen van 8 t/m 13 jaar

Sinterklaas

De Buurtvereniging organiseert jaarlijks de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in Bergambacht. Na de aankomst worden ze welkom geheten op het voormalige gemeentehuis en maken ze een wandeling door de Hoofdstraat. In de middag wordt er een sinterklaasfeest gehouden in De Waard.  Deze middag is alleen voor de leden van de Buurtvereniging.


Dit jaar zal de Sint en zijn pieten aankomen 20 november bij OTB Bergambacht (naast de pont). 
We zullen zorgen dat er voldoende ruimte is om afstand te houden. Bij klachten blijf thuis. 
Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar glutenvrijpiet meekomen. Dus voor iedereen is er iets lekkers. 

We zien jullie graag om 9.45 uur aan de kade om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten.

Voor de middag zijn de leden van de Buurtvereniging welkom in de Waard. HIerbij geldt dat er een Corona toegangsbewijs nodig is om naar binnen te mogen voor iedereen vanaf 13 jaar. 

 

Super Vrienden

Vrienden

logo wit

Contact informatie

Postbus 75
2860 AB Bergambacht

06-8303 2957
info@uitbreidingdorp.nl
secretariaat@uitbreidingdorp.nl
penningmeester@uitbreidingdorp.nl

Aanvragen nieuw wachtwoord fotopagina:
Foto@uitbreidingdorp.nl

Informatie

Lid worden

Cookiebeleid

Privacyverklaring

 

KVK: 40464700

Bank: NL19 RABO 0307 3067 71

 

Huishoudelijk reglement