Dit jaar zal er helaas geen intocht plaats kunnen vinden in Bergambacht. Dit heeft alles te maken met het Corona virus en de bijbehorende maatregelen. 
Maar Bergambacht zonder Sinterklaas en pieten kan natuurlijk niet. Daarom hebben wij als Buurtvereniging een alternatief bedacht. 

Op 21 november die pieten door de straten van Bergambacht. 

Bij de Plus en op de scholen zullen tekening verkrijgbaar zijn. Deze kunnen worden ingekleurd door ALLE kinderen van Bergambacht die op de basisschool zitten. Wanneer deze voor het raam gehangen worden en het huishouden (incl. aantal kinderen in het huishouden) met adres wordt ingeschreven via onderstaande link, komen de pieten thuis langs met lekkers.

Inschrijven ALLE kinderen van Bergambacht

Daarnaast kunnen de leden van de Buurtvereniging zich inschrijven in de Waard op 28 oktober. Dan krijgen de kinderen ook nog een cadeautje. Om de inschrijving hiervoor volgens de richtlijnen te laten verlopen zal er een tijdsblok gereserveerd moeten worden. 

Uiteraard is alles onder voorbehoud van de maatregelen die eventueel nog afgekondigd gaan worden. 


Graag zo min mogelijk volwassenen dus indien mogelijk graag voor zoveel mogelijk kinderen tegelijk inschrijven. Vraag je buurkinderen, vriendjes of vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Dan kunnen ze allemaal door een volwassenen ingeschreven worden. 

Let op, dit is alleen inschrijven voor leden. LET OP: De pieten blijven in Bergambacht, dus voor de leden buiten Bergambacht moet een adres in Bergambacht opgegeven (Let op dat de corona regels wel nageleefd worden wanneer huishoudens samenkomen)

Neem mee naar de Waard:

- Lidmaatschapskaart(en)
- Mondkapje
- Geboorte datum (kind)eren 
Per gezin zal er een vlag verstrekt worden welke voor het raam gehangen kan worden zodat de pieten weten waar ze heen moeten. 

Inschrijven kan via onderstaande link

Tijdvak reserveren voor Leden van de Buurtverenging (28 oktober)

 

 

#babsintjournaal #Sinterklaasfeestinbab #Sint2020 #buurtvereniging #uitbreidingdorp