Ieder jaar schrijven we een brief aan de Sinterklaas en zijn pieten en vragen of ze langs willen komen in Bergambacht om de kinderen van het dorp te begroeten. Dit wordt altijd groots gevierd. Ook dit jaar heeft de Sint weer een gaatje in zijn drukke agenda gevonden om ons niet over te slaan. (Het blijkt dat er veel lieve kinderen in het dorp en omgeving wonen).

We gaan de sint weer begroeten op 21 november 2020 aan de wal bij het OTB terrein aan de Lekdijk-West. Hierna gaan we achter de Sint aan naar het gemeentehuis waar ze ontvangen zullen worden door een afgevaardigde van de Gemeente Krimpenerwaard.  Vervolgens trekken de Sint en zijn pieten zich even terug om zich voor te bereiden voor het feest in de Waard. Het feest in de Waard is voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Hier krijgen die kinderen een cadeautje van de Sint.

Voor Wie:
Iedereen is van harte welkom bij de intocht van Sint en zijn pieten. Ook het feest in de Waard is voor iedereen toegankelijk. Alle kinderen van 3 t/m 7 jaar die lid zijn van de Buurtvereniging kunnen zich inschrijven op de inschrijfavond in de Waard. Zij krijgen een cadeautjes van de Sint. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Wanneer:
De datum voor het inschrijven voor het feest in de Waard zal zijn op: dinsdag 27 oktober

Stel uw kinderen niet teleur, inschrijven kan alleen deze avond!

De aankomst zal zijn op 20 november. We verwachten de sint en zijn pieten rond 9.45 uur op het terrein van OTB/Zijderlaan welkom te kunnen heten in Bergambacht.

Intocht:   

  • 21 November 2020

Nadere informatie volgt t.z.t. hier op de website.

  • activiteiten intocht sinterklaas- aankomst
  • activiteiten intocht sinterklaas- aankomst2
  • activiteiten intocht sinterklaas- aankomst3
  • activiteiten intocht sinterklaas- gemeentehuis
  • activiteiten intocht sinterklaas- waard